Filme online subtitrate
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
Loading...
Unchiul responsabil pun

Unchiul responsabil

 

Vezi filmul Manchester by the Sea (2016) online subtitrat

 

Lee Chandler e obligat să revină acasă pentru a-l lua în grijă pe nepotul lui după ce Joe, fratele lui, moare. De-a lungul poveștii, lui Lee îi revin în minte motivele care l-au făcut să plece din Manchester și să se distanțeze de trecut.
Este un film dramatic american din 2016, regizat și scris de Kenneth Lonergan și interpretându-l actorii: Casey Affleck, Michelle Williams și Kyle Chandler. Filmările au început pe 23 martie 2015, în orășul Manchester-by-the-Sea, Massachusetts.
Lee Chandler (Casey Affleck) este un instalator care e forțat să se întoarcă în orașul său natal, după ce a aflat că fratele său a murit. Acolo el se întâlnește cu nepotul său de 16 ani, care va trebui să-l preia în responsabilitate. Dintr-o dată, Lee va fi forțat să se ocupe cu un trecut tragic care l-a condus în despărțirea de soția lui, Randi (Michelle Williams) și comunitatea în care el sa născut și a crescut.
Vezi și filme online cu: Casey Affleck (fratele mai mic a lui Ben Affleck), Secret Window sau Fereastra secretă este un film de suspans psihologic din 2004 unde interpretează rolurile prncipale, magnificii actori: Johnny Depp si John Turturro, Doamna secretară (în engleză: Madam Secretary) este un serial de televiziune american de dramă, The Hollow (2016) Când fiica unui congresman american care trece printr-un mic oras din Mississippi, moare într-o triplă crimă misterioasă, o echipă de agenți FBI coboară în vale pentru a investiga crima

Trailer Manchester by the Sea (2016) online subtitrat

Views: 1

Genre: Acțiune

Director:

Actors: , ,

Country: SUA

Duration: 137 min.

Quality: HD

Release:

IMDb: 8.4