Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana
<
Loading...

The Sea Hawk

The Sea Hawk

Corsarul    01 Jul 1940

APPROVED 127 min AcțiuneAventurăIstoric

7.8
IMDB: 7.8/10 7,339 voturi

, , ,

N/A

USA

Raportează eroare

The Sea Hawk (1940) online subtitrat

The Sea Hawk (Corsarul) e un film din 1940 în regia lui Michael Curtiz inspirat din romanul omonim din 1915 de Rafael Sabatini.
Filmul este inspirat din istoria lui Sir Francis Drake şi povesteşte aventurile pe mare ale unui pirat englez numit Geoffrey Thorpe care serveşte coroana engleză atacând navele spaniole.
Geoffrey Thorpe e un corsar în serviciul Reginei Angliei pentru care atacă şi jefuieşte navele, mai ales cele spaniole. Într-unul din atacurile sale capturează o navă care-l avea la bord pe Ambasadorul Spaniei şi pe nepoata acestuia, Donna Maria. Thorpe se îndrăgosteşte la prima vedere de copilă, care la început îl respinge, dar care sfârşeşte prin a se lăsa subjugată de fascinantul corsar, dar nu lasă ca unchiul său sau Thorpe să-şi dea seama de asta.
Primul Ministru englez, Lord Wolfingham, în realitate face un joc dublu şi împreună cu Ambasadorul spaniol plănuiesc să atace Anglia cu scopul de a fi pus pe tron în locul legitimei regine.
Între timp, Thorpe şi Regina plănuiesc în mare secret să taie sursele economice ale Spaniei furând aurul spaniol care provine din noul continent printr-o rapidă acţiune în Panama.
Wolfingham şi Ambasadorul spaniol află de acest plan şi plănuiesc să-i întindă o cursă lui Thorpe. Donna Maria, la rândul său, află despre capcană şi încearcă să-l avertizeze pe Thorpe, dar acesta ridicase deja ancora la Dover îndreptându-se spre Panama.
Ajuns la destinaţie, Thorpe intră în posesia aurului spaniol mult prea uşor, şi curând este atacat de un întreg batalion spaniol care-i decimează echipajul. Thorpe e prins şi judecat în Spania şi e condamnat pe viaţă pe o galeră spaniolă.
În timpul unui atac la Cadice, Thorpe organizează o revoltă, intră în posesia navei şi a dovezilor privind trădarea Primului Ministru englez şi ridică pânzele în direcţia Anglia.
La sosire o reîntâlneşte pe Donna Maria şi cei doi, în sfârşit, îşi declară dragostea.
Ajuns la palatul regal, Lordul Wolfingham încearcă prin toate mijloacele să-l împiedice pe Thorpe să o întâlnească pe Regină, ştiind că acesta are dovezile trădării sale. Filmul se încheie cu un duel în care Thorpe îl ucide pe Ministrul trădător şi cu ridicarea la rangul de Baronet a lui Thorpe.

 

Nu s-a pus un trailer

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Loading...
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk
The Sea Hawk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. MUGUR spune:

    UN FILM EXTRAORDINAR

Anul lansării

Alte filme