Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana
<
Loading...

The Young Pope

Serial The Young Pope

The Young Pope

1 Sezoane 10 Episoade
Returning Series

The Young Pope

8.4
TMDb: 8.4/10 10 voturi

Informații generale

Titlu alternativThe Young Pope
Creat de către

Imagini din video

The Young Pope
The Young Pope
The Young Pope
The Young Pope
The Young Pope

Descrierea pentru The Young Pope

The Young Pope 2016 (Tânărul papă)

Serialul spune povestea începutului pontificatului lui Pius al XIII-lea. Interpretul primului papă american este Jude Law, iar Diane Keaton este sora Mary, o călugăriță americană ce trăiește la Vatican.
Paolo Sorrentino, regizorul filmului laureat cu Oscar ‘La grande bellezza’, revine cu ‘The Young Pope/Tânărul papă’, adică povestea controversată a începutului pontificatului papei Pius al XIII-lea. Născut Lenny Belardo, el este un personaj complex și conflictual, deopotrivă conservator până la obscurantism și plin de compasiune față de cei slabi și săraci. Primul papă american, Pius al XIII-lea, este un om foarte puternic, care se opune cu îndârjire celor de la Vatican și care nu este preocupat de implicațiile puterii sale. Protagoniștii acestui serial de 8 episoade sunt nominalizatul la Oscar Jude Law, în rolul lui Pius al XIII-lea, și laureata cu Oscar Diane Keaton, în rolul lui Mary, o călugăriță din Statele Unite ce locuiește la Vatican.
The Young Pope  sezonul 1 online subtitrat , The Young Pope 2016 serial online subtitrat in romana, The Young Pope sezonul 1 online subtitrat hd,  The Young Pope sezonul 1 online subtitrat in romana complet hd fara intrerupere,  The Young Pope sezonul 1 ro sub.
Loading...
Anul lansării
Prima dată a difuzării2016-10-21
Ultima dată a difuzării2016-11-18
TipDifuzat
Durata episodului60 min
Popularitate3.537654
Status TVReturning Series

Sezoane și episoade

1 Sezonul 1                                                                                                             10 Episoade

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 Comentarii

 1. Nazgul spune:

  Sezonul 1 se incheie cu episodul 10. Vizionare placuta!

 2. pp spune:

  este vreun player astazi care sa mearga?????

  • Nazgul spune:

   Da. Click pe butonul „servere” si alege player 2 care functioneaza la toate episoadele. Se va rectifica cat mai curand serialul pentru a fi primul player vizibil pe prima pozitie.

Trailer