Loading...
Traversarea

Traversarea

The Crossing 2018 serial online

Prezentare generală:
Refugiații dintr-o țară sfâșiată de război, încep să se așeze pentru a căuta azil într-un oraș american. Numai că, țara din care fac parte acești oameni este America și războiul pe care îl evită este de 250 de ani în viitor. Șeriful local cu un trecut de agent federal și o mamă în căutarea fiicei sale refugiate dispărute, conduc această alegorie cu o conspirație surprinzătoare în centrul obiectivului.

Parte introductivă –

Ar trebui să vă găsiţi echilibrul acolo… în palmele voastre de pe podea. Vă lăsaţi uşor greutatea pe braţul drept şi pe picior. Aduceţi piciorul stâng peste dreptul. Încet ridicaţi braţul spre cer. – Jude. – Şi respiraţi. Ar trebui să fie puţin mai provocator. – Jude.|- Bine. Cred că ai o vizită, Jude. Îmi cer scuze pentru asta, Kate, tuturor. Trebuie să-l împrumut puţin pe Şerif. Scuze. Ce? N-am vrut să deran… să-ţi întrerup… antrenamentul. Crede-mă… m-ai salvat. Da. Un elicopter militar a zărit un cadavru pe Plaja Thorn. Credeam că nu merge nimeni pe Plaja Thorn.

 

Nu în perioada asta a anului. Adus din larg? N-am fost aici de ani de zile. Obişnuiam să mergem pe stânci, încercam să nu fim doborâţi de valuri, ştii? Nu prea erau multe de făcut care să nu implice băutura. Am făcut şi din astea. Puţin, ştii? Lichior din malţ. Lichiorul din malţ devine un rău necesar. Uite, ştii ce, poţi rămâne în maşină dacă vrei. Ce vorbeşti, nu. N-am nimic. Sunt în regulă. Bine. Trebuie să fi văzut destule în Oakland. Cadavre. Da. Câteva. Ce crezi? Păi, n-a fost să înoate. Poate a căzut dintr-o barcă? Da, poate. Drace.

Vezi și alte seriale online subtitrate cum ar fi: The Walking Dead: Invazia zombi, Life Sentence, The Magicians

The Crossing 2018 serial online