Loading...
Narcos

Narcos


Narcos 2015


Narcos este un serial polițist american, creat și produs de Chris Brancato, Carlo Bernard și Doug Miro. Sezonul 1, format din 10 episoade, a fost difuzat prima oară pe 28 august 2015, exclusiv pe Netflix.

Filmările și acțiunea au loc în Columbia. Primul sezon spune povestea magnatului de droguri Pablo Escobar, care a devenit miliardar datorită producției și distribuției de cocaină, dar se concentrează și pe interacțiunile lui Escobar cu alți magnați de droguri, agenți ai DEA, și alte entități opozante. Serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, care a avut premiera pe 2 septembrie 2016, cu alte 10 episoade. Pe 6 septembrie 2016, Netflix a reînnoit serialul pentru un al treilea și al patrulea sezon.

Narcos 2015 serial online subtitrat in romana, Narcos sezonul 1 online subtitrat. Narcos sezonul 2 online subtitrat in romana, Narcos sezonul 3 online subtitrat in romana,  Narcos sezonul 2 online subtitrat,Narcos sezonul 3 online subtitrat in romana,Narcos sezonul 1 online subtitrat in romana,Narcos sezonul 1 online subtitrat in romana, Narcos sezonul 3 online hd gratis cu subtitrare in romana.

TV Status: Returning Series

Duration: 52 min

Release:

TMDb: 8.9

Networks: