Loading...
Comisarul Montalbano

Comisarul Montalbano

Comisarul Montalbano online subtitrat

Il Commissario Montalbano online subtitrat

Il commissario Montalbano (Comisarul Montalbano) e o serie italiană produsă începând cu anul 1998 şi transmisă în televiziune începând cu 6 mai 1999.
Bazată pe o serie de romane ale lui Andrea Camilleri, povesteşte anchetele comisarului de poliţie Salvo Montalbano într-un imaginar sat sicilian, Vigata, fiecare episod povestind lupta acestuia cu mafia, criminalii, răpitorii şi tot felul de delincvenţi.
Mulţumită în mod particular profundului său simţ intuitiv, Montalbano reuşeşte mereu să găsească pista corectă.
Il commisario Montalbano a fost aclamat de crităcă şi de ziare de importanţă naţională cum ar fi Il Corriere della Sera şi Il Fatto Quotidiano. Au fost elogiate filmările, poveştile relatate şi farmecul personajelor principale şi secundare. În ceea ce priveşte audienţa, seria a obţinut rezultate excelente, având mereu victoria la prima transmisiune.
Transmisă în peste 20 de ţări din lume, în 2016 a rezultat ca seria cea mai vizionată în Marea Britanie.
Salvo Montalbano e comisar de poliţie în Vigata. Cu un caracter morocănos, e responsabil şi serios în munca sa, de multe ori chiar deschis şi amabil cu persoanele în care ştie că poate avea încredere.
Montalbano se găseşte în situaţia de a trebui să ancheteze diferite fapte criminale, pe care, datorită marii sale intuiţii şi ajutorului dat de colaboratori (chiar şi din afara comisariatului), reuşeşte întotdeauna să reconstruiască evenimentele cu exactitate şi să găsească soluţia. Printre colegii de serviciu sunt adjunctul său, Mimi Augello, inspectorul Giuseppe Fazio, comicul agent Agatino Catarella şi alţi agenţi din comisariat. Printre colaboratorii externi, se numără prietena sa suedeză Ingrid Sjostrom, ziaristul Nicolo Zito şi uneori, bucătăreasa sa, Adelina.
În viaţa sa particulară, are o relaţie la distanţă cu Livia Burlando, cu care are o relaţie uneori comică, dar în care predomină mereu iubirea.

Explorează subiecte similare

filme italiene, seriale italiene, seriale poliţisteLuca Zingaretti

TV Status: Revine

Duration: 100,110,90 min

Release:

TMDb: 6.5

Networks: