• Server 1
  • Server 2
  • Server 3
Loading...
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Stream in HD Download in HD
Sergeant York

Sergeant York

Sergeant York 1941 ( Sergentul York )

 

Vă invităm să vizionați filmul Sergeant York 1941 ( Sergentul York ) online subtitrat in română gratis la ceam mai bună calitate.

Filmul se bazeaza pe un personaj real, Alvin Cullum York (interpretat de Gary Cooper), unul dintre cei mai decorati soldati din Primul Razboi Mondial.
Asistam la povestea unui tanar muncitor de la tara, Alvin, ajuns pe frontul Marelui Razboi. Provenit dintr-o familie saraca de fierari si avand o reputatie de bataus si bautor, Alvin are de fapt un fond bun, convingeri de pacifist si este un bun crestin care uraste sa ucida. Insa talentul sau exceptional de tragator exersat la intrecerile de impuscat curcani, il va scoate in scurta vreme in evidenta, iar faptele sale fantastice de vitejie il vor transforma in curand intr-un erou de razboi, intrat cu adevarat in manualul de istorie al Americii.

Filmul face parte din categoriile : Biografic , Dramă , Istoric , 1941 .

Vă invităm să vizionați filmul Sergeant York 1941 ( Sergentul York ) online subtitrat in română gratis la ceam mai bună calitate,  Sergeant York 1941 online subtitrat in romana, Sergentul York 1941 online subtitrat

Views: 5

Genre: BiograficIstoric

Director:

Actors: , , ,

Country: USA

Duration: 134 min

Quality: HDTV

Release:

IMDb: 7.8