Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana
<
Loading...

Samson

Samson

Samson    16 February 2018

PG-13 1h 50min Acțiune

4.2
IMDB: 4.2/10 1.347 voturi

,

, ,

N/A

USA | South Africa

Raportează eroare

Samson 2018

<>Va invitam sa vizionati filmul Samson 2018 online subtitrat in romana gratis in HD.

Filmul spune povestea unui izraelit înzestrat cu o putere deosebită, care trebuie să răspundă ordinului dat de Dumnezeu, ce reprezintă singurul mod în care își poate conduce oamenii spre o viață mai bună, în care nu mai sunt sclavi. După ce ambiția sa de tânăr se sfârșește într-o căsnicie tragică, setea lui de răzbunare și nesăbuința îi provoacă un conflict cu armata filistină. Mai mult decât atât, fratele său pregătește o răscoală a tribului, însă ceea ce îl salvează pe Samson e relația cu o femeie filistină și predarea sa finală, atât în fața armatei, cât și a lui Dumnezeu, care transformă condamnarea într-o reușită pe toate planurile.

Noul film (lansat în februarie 2018) reprezintă o dramă biblică, redând povestea clasică a lui Samson (interpretat de Taylor James). Samson a fost un om foarte puternic, chemat de Dumnezeu să-și scoată poporul din sclavie, a cărui istorie poate fi văzută în Biblie, în Cartea Judecătorilor .
Alte staruri care apar în noul film artistic “Samson”: Jackson Rathbone, Billy Zane, Caitlin Leahy, Lindsay Wagner și Rutger Hauer.
A fost regizat de Bruce Macdonald ( “PERFECT WAVE” – 2015) și scris de Jason Baumgardner, Zach Smith, Timothy Ratajczak și Galen Gilbert.

Filmul face parte din categoriile : ActionDrama , #2018 .

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Loading...
Samson
Samson

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 Comentarii

Anul lansării

Alte filme