Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana
<
Loading...
Dublat în română Strada Speranţei
Raportează problemă

Strada Speranţei

Strada Speranţei

Mercy Street     15 April 2016

1h 14min AnimațieDublatRomâneşti

7.0
IMDB: 7.0/10 12 voturi

,

, ,

Romania

Dublat in romana

Raportează eroare

Mercy Street  2016 ( Strada Speranţei )

Vă invităm să vizionați filmul Mercy Street  2016 ( Strada Speranţei ) 2016 online dublat in română gratis in HD.

*Primul lung metraj de animatie 3D realizat in România

„Mercy Streetˮ este povestea unui băiat de 10 ani, Lorenz, care descoperă un pasaj secret spre o lume secretă sub lumea noastră, care îl va duce într-o mare aventură cu scopul de a salva muzica lumii.

Pentru Lorenz, în vârstă de 10 ani crescut doar de tatăl său, o excursie în pădure se transformă într-o aventură incredibilă prin lumea secretă Havala, unde descoperă planul malefic al lui Marcus, proprietarul unei companii miniere, unde tatăl său lucrează ca inginer. Marcus este, de fapt, un geniu malefic, care încearcă să fure muzica din lumii noastre și s-o transforme într-o sursă uriaşă de energie pe care vrea s-o folosească ca să devină nemuritor.

În încercarea lui de a salva muzica, Lorenz se poate baza doar pe cei 3 prieteni marginalizați, care sunt muzicieni, părintele Abbey – confidentul și mentorul lui, și cele două pisici ale lui. Tatăl lui Lorenz este arestat de soldații lui Marcus și forțat să se alăture fiului său în această lume secretă când Lorenz și prietenii săi se îndreaptă spre Havala. Ei vor primi ajutor neașteptat  din partea unei fetițe pe nume Havva, singurul supravieţuitor al lumii subterane, care le devine prietenă şi susţinătoare.

Lorenz și prietenii lui vor reuși în cele din urmă să dejoace planurile lui Marcus și să salveze muzica şi lumea, dar sfârșitul poveștii vine cu o răsturnare de situaţie uluitoare, în care Lorenz decide să se sacrifice pentru a-şi salva prietenii.

Filmul face parte din categoriile : Animatie , #2016 .

Mercy Street  2016 online subtitrat in română gratis in HD, Mercy Street  2016 online subtitrat, Mercy Street  2016 online subtitrat in romana,Mercy Street  2016 online dublat in romana, Mercy Street  2016 online dublat romana hd, Strada Speranţei 2016 online sublat in romana.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării

Alte filme