Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana
<
Loading...

Maşina de bani

Maşina de bani

Money Monster    13 Mai 2016

N/A N/A CrimăThriller

6.5
IMDB: 6.5/10 5999 voturi

, , ,

111 minute

SUA

Raportează eroare

Money Monster 2016 online subtitrat sau Masina de bani 2016 online subtitrat, este un film dramă-crimă-thriller american, regizat de Jodie Foster, lansat în 2016. Filmul este prezentat în afara competiției la festivalul de la Cannes, în 2016.
Poveste unei personalități TV, în același timp un guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates (Clooney). Însă atunci când unul din fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică. Bărbatul îl ia ostatici pe Lee și întreaga sa echipă TV, în direct, și amenință că îl va omorî pe prezentator, dacă acesta nu reușește să crească valoarea acțiunilor sale înainte ca bursa să se închidă. Rating-ul emisiunii se multiplică rapid, pe măsură ce tot mai mulți localnici încep să urmărească drama în timp real.
Lee Gates (George Cloney) este un membru proeminent al televiziiunii din New York. El conduce acest aspect financiar ”Bani Monster” cu stilul său neconvențională și plină de umor. Într-o zi, Kyle (Julia Roberts), un spectator care și-a pierdut toate economiile în urma sfatului lui Lee, ajunge pe platourile de filmare al unui spectacol cu arme, explozibili și răpiri live în fața a milioane de telespectatori.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Loading...
Maşina de bani
Maşina de bani
Maşina de bani
Maşina de bani
Maşina de bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

Anul lansării

Alte filme