Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana
Loading...
HDCAM Fără subtitrare Creed II
Raportează problemă

Raportează eroare

Creed II (2018) film cu: Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Dolph Lundgren, Wood Harris. Premiera in Romania 23.11.2018

Trailer Creed II (2018) online subtitrat

Sub tutela lui #Rocky Balboa, proaspăt încoronatul #campion la categoria #semigrea Adonis #Creed îl înfruntă pe Viktor #Drago, #fiul lui Ivan Drago.

Sylvester #Stallone și-a surprins fanii cu prima imagine oficială a noului filmului legendar, Creed 2. Alături de el apare și un boxer român, de care Stallone e mândru.

Drago este luptătorul care l-a ucis pe Apollo Creed într-un meci de box. Creed este tatăl lui Adonis Jahnson, protagonistul „Creed”, apărut în 2015. Povestea „Creed 2” se va concentra pe lupta dintre fiul lui Creed, Adonis, protejatul lui Rocky Balboa (Sylvester Stalone), și fiul lui Ivan Drago, Viktor Drago.

Ceea ce nu mulți știu e că Drago este interpretat de un român, Florin „Big Nasty” Munteanu, un boxer de 27 de ani născut în Germania. Stallone a fost încântat de reușita românului, publicând pe Instagram o poză cu acesta, la care a adăugat și câteva cuvinte de laudă.

Nu s-a pus un trailer

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Creed II
Creed II
Creed II
Creed II
Creed II
Creed II
Creed II
Creed II
Creed II
Creed II
Creed II
Filme online subtitrate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 Comentarii

 1. stefan spune:

  cand apare filmul

 2. Mihaita spune:

  cand apare subtritrarea

 3. Cristi spune:

  !!!

 4. Alberto spune:

  FRATE OARE CAND O SA APARA FILMU ASTA SI PE NET …CE DREAQ IL ASTEPT DE 2 LUNI SI CEVA SI TOT NU LA BAGAT ….AQUAMAN A IESIT DIN DECEMBRIE SI ACUM E PE NET PE TOATE SITEURILE…SI ASTA ARE 2 LUNI SI CEVA SI TOT NU E BAGAT CE DREAQ FACETI DE NU IL MAI BAGATI ODATA

Loading...

Anul lansării

Alte filme